Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een manager Monitoring en Toegang. Sterke persoonlijkheid die in staat is vooruit te denken en aandacht heeft voor zijn team.

Manager Monitoring en Toegang
Standplaats Harderwijk

Functieomschrijving

Als Manager Monitoring en Toegang ben je verantwoordelijk voor het 24/7 aansturen van de afdelingen NOC, Servicedesk en Toegangsbeheer. Hierbij is het klantgerichtheid en het efficiënt afhandelen en monitoren van de klantcontacten (intern en externe klanten) essentieel, waarbij het behalen van de afgesproken KPI’s en SLA’s het doel is. Deze KPI’s en SLA’s ontwikkel en implementeer je, zodat de gestelde doelen en kwaliteitsnormen gehaald worden. Je borgt dat de afdelingen handelen in lijn met wet- regelgeving op het gebied van privacy en security.
Je geeft direct leiding aan de Teamleider NOC, Teamleider Servicedesk & Toegangsbeheer en de Processpecialist. Daarnaast ben je ook medeverantwoordelijk voor de selectie van nieuwe medewerkers en coach en begeleid je de zittende medewerkers. Vanuit je eigen werkveld en expertise neem jij deel aan projecten die de performance van de organisatie verbeteren.


 

Functie eisen

Omdat het een leidinggevende functie betreft zijn wij op zoek naar iemand met ervaring met leidinggeven en communicatief sterke vaardigheden. Je hebt goede onderhandeling skills en bent zowel mens als resultaatgericht. Jij kunt je vinden in het planmatige werk en gaat daar proactief mee om. Klantgerichtheid is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel voor deze functie.

Hiernaast zijn er voor de functie Manager Monitoring en Toegang de volgende eisen van toepassing:
  • Je hebt hbo werk en denkniveau;
  • >5 jaar relevante werkervaring in contact center branche;
  • Affiniteit met processen en systemen;
  • Kennis van WFM;
  • Affiniteit met techniek is een pre;

Je hebt geen 9-5 mentaliteit, betreft 24/7 dienstverlening, staat er voor open om flexibel met de werktijden om te gaan.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Manager Monitoring en Toegang is gewaardeerd in schaal K volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.731,- en een maximaal salaris van € 5.329,- per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  


 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...