Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek binnen de afdeling Housing naar een manager Beheer. De afdeling Housing heeft tot doel het beheren en beheersen van de fysieke ruimten zodat de dienstverlening over de telecomnetwerken van de klant van Allinq wordt geborgd. De afdeling houding bestaat uit 3 divisies, te weten Service, Beheer & Projecten en Monitoring & Toegang. Voor de afdeling beheer zijn wij op zoek naar een:

Manager Beheer
Standplaats Harderwijk


De manager beheer voert met een klein team van beheerspecialisten, regie over het beheer op de vakgebieden bouwkunde, gebouw gebonden installaties, beveiliging en voorraad management voor onze klant. Onderdeel van de werkzaamheden zijn:
 • Besturen jaarlijkse financiële cyclus met opdrachtgever en onderaannemers;
 • Ontwikkelen en uitdragen beleidsplannen en deze implementeren in de afdeling;
 • (Laten) uitwerken van voorstellen voor nieuwe dienstverlening op verzoek van klant;
 • Verzorgen financiële besturing van het onderhavige werkpakket;
 • Aanjager in het continu verbeter traject binnen en buiten de afdeling.

 

Functie eisen

Gezien de zwaarte van de functie en de plaats in de organisatie zijn wij op zoek naar iemand die al 5 jaar relevante werkervaring heeft in een soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie. Je moet aantoonbaar hbo+ werk en denk niveau hebben en sterk zijn in woord en geschrift. Ook zijn de overige functie eisen van toepassing:
 • Je bent daadkrachtig en pro-actief;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Samen werken, coachend leidinggeven zijn jou op het lijf geschreven;
 • Je bent een echte people manager;
 • Je bent innovatief en  in staat om de dynamische omgeving van de klant mee te nemen in de ontwikkeling van de eigen dienstverlening.
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid deze te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Manager Beheer is gewaardeerd in schaal K volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.731,- en een maximaal salaris van € 5.329,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...