Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek binnen de afdeling Housing naar een manager Projecten. De afdeling Housing heeft tot doel het beheren en beheersen van de fysieke ruimten zodat de dienstverlening over de telecomnetwerken van de klant van Allinq wordt geborgd. De afdeling houding bestaat uit 3 divisies, te weten Service, Beheer & Projecten en Monitoring & Toegang. Voor de afdeling Projecten zijn we op zoek naar een:

Manager Projecten
Standplaats Harderwijk

Functieomschrijving

De manager projecten heeft met een klein team van specialisten regie over de projecten op de vakgebieden bouwkunde, gebouw gebonden installaties, beveiliging en voorraad management voor onze klant. Onderdeel van de werkzaamheden zijn:
  • Het besturen van de projecten portefeuille middels GOKIT systematiek;
  • Voorbereiden van de besluitvorming;
  • Besturen jaarlijkse financiële cyclus met opdrachtgever en onderaannemers;
  • Het aanjagen van het continu verbeter traject binnen en buiten de afdeling;
  • Verzorgen financiële besturing van het onderhavige werkpakket;
  • Het verzorgen en besturen forecast in samenwerking met inkoop.

 

Functie eisen

Voor de functie Manager beheer zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met hbo+ werk en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werk ervaring binnen een soortgelijke functie in een commerciële organisatie en ben je sterk in woord en geschrift. Omdat het een zware functie is zijn ook de volgende functie-eisen van toepassing:
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en hebt oog voor detail;
  • Je weet meerdere projecten op een juiste manier te begeleiden en af te ronden;
  • Je bent een people manager, waarbij samenwerken en coachen van medewerkers voorop staat;
  • De ontwikkeling van de eigen dienstverlening weet je als geen ander te door te voeren.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Manager Beheer is gewaardeerd in schaal K volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.731,- en een maximaal salaris van € 5.329,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.


 

 

 

 

16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...
29-4-2019

Allinq in magazine Techniek Nederland

Veel aandacht voor Allinq in het magazine E&W...