Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek binnen de afdeling Housing naar een algemeen beheerder. De afdeling Housing heeft tot doel het beheren en beheersen van de fysieke ruimten zodat de dienstverlening over de telecomnetwerken van de klant van Allinq wordt geborgd. De afdeling houding bestaat uit 3 divisies, te weten Service, Beheer & Projecten en Monitoring & Toegang. Binnen de afdeling Housing wordt beheer gevoerd over de portfolio van 1400 technische gebouwen, 1500 points-of-Pressence en 12.000 straatkasten. Wij zijn hiervoor op zoek naar een:

Beheerder ORION
Standplaats Harderwijk


Functieomschrijving
De beheerder (generalist) voert regie en optimaliseert het beheer over de projectlocaties welke binnen het ORION project worden gemigreerd. Tijdens het uitwerken en de uitvoering van het migratieplan verzorgt de beheerder afstemming tussen beheer en het project om zo efficiënt mogelijk, het geheel te besturen. Onderdeel van de werkzaamheden zijn:
  • Signaleren, coördineren en agenderen van ontwikkelingen in het beheer;
  • Proactief verbinden van regievoering naar operationele- en project besturing;
  • Initiëren, coördineren en implementeren van beheersmaatregelen noodzakelijk voor het in stand houden van de functionaliteit van de locaties;
  • Monitoren, signaleren en agenderen van ontwikkelingen aan zowel beheer als projectzijde en deze samenbrengen;
  • Ontwerpen en uitvoeren van data-analyse door gebruik te maken van software tools, uitkomsten hiervan te gebruiken voor sturing van de activiteiten.

Functie eisen

Voor de functie beheer ORION zijn we op zoek naar iemand die beschikt over integrale kennis over de werkvelden bouwkunde, gebouw gebonden installaties en beveiliging.
Ook heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol als beheerder bij een commerciële dienstverlener. Daarnaast heb je een afgeronde technisch hbo opleiding en heb je kennis van facilitair management met eventueel aangevulde kennis op het gebied van bouw- en milieukunde.
Analytisch vermogen en buiten de gebaande paden kunnen treden is erg belangrijk voor deze functie. Ook moet je informatie uit verschillende vakgebieden met elkaar kunnen verbinden. Resultaatgerichtheid, daadkracht, communicatie, samenwerken en besluitvaardigheid zijn uiteraard van belang. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid deze te halen.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van beheerder ORION is gewaardeerd in schaal J volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €3.233,- en een maximaal salaris van € 3.919,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...