Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Technisch Beheerder Beveiliging. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is mee, maar ook zeker vooruit kan denken!!! Ben jij iemand de resultaten waarmaakt en aandacht heeft voor zijn team? Dan zijn wij op zoek naar jou. Hebben wij je interesse? Reageer dan snel op de vacature

Technisch Beheerder Beveiliging
Standplaats Harderwijk


Door toename van onze activiteiten heeft onze vestiging op het moment een dynamische en verantwoordelijke functie openstaan op de afdeling Technisch Beheer. De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig beheren van diverse contracten van klanten en de regievoering daarop.

Je bestuurt incident meldingen en voorkomende wijzigingen. Je onderhoudt het contact met onze opdrachtgevers, lost facilitaire problemen op en draagt mede zorg voor het commercieel uitbouwen van de relatie met opdrachtgevers. Je verzorgt voor de stakeholders de input voor het bewaken van de voortgang en gemaakte kosten en verzorgt de periodieke (financiële) rapportages aan de leidinggevende en klant. Daarnaast ben je gericht op het innoveren en uitbouwen van onze dienstverlening.

 

Functie eisen

Als technisch beheerder beveiliging voer je de regie voor de klant en heb je het beheer en de planning van werkzaamheden volgens de contracten als verantwoordelijkheid. Je voert c.q. laat uitvoeren alle soorten van onderhoud en beheer. Daarnaast heb je ruime kennis van het beheer van beveiligingsinstallaties en zorg je voor een nauwkeurige registratie binnen de daarvoor gebruikte systemen. De uitvoerende medewerkers en de leveranciers stuur je aan en begeleid je waar nodig.
Ook participeer je in diverse project – c.q. werkgroepen en afdeling overleggen.

Overige functie eisen:
  • Je hebt hbo werk en denk niveau (Bijv. hbo facility management);
  • Affiniteit of ervaring in de facility/beheersector;
  • Kennis van beheer van de beveiligingsinstallaties;
  • Relevante opleidingen op gebied van beveiligen;
  • In het bezit van VOL-VCA of bereid zijn deze te halen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.  De functie van technisch beheerder beveiliging is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.675 en een maximaal salaris van €3.134 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.

 

 

 

 

16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...
29-4-2019

Allinq in magazine Techniek Nederland

Veel aandacht voor Allinq in het magazine E&W...