Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer Data IP. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt,  in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij een starter of heb je al wat ervaring en ben je geïnteresseerd in bovengrondse netwerken in de telecommunicatie?  Reageer dan op de vacature:

Engineer Data IP

Harderwijk

Op de afdeling Equipment Build en Supply zijn wij op zoek naar een Engineer Data IP bovengronds. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de complete controle en voorbereiding van de door de klant ingelegde orders van glasvezelnetwerken. Je checkt of alle informatie aangeleverd is en bereid het ontwerp van het netwerk voor. Je bent in staat om je in te lezen in een systeemomgeving van KPN en van daaruit kun je ook het design aanpassen en genereren. We zijn op zoek naar iemand die verantwoordelijkheid wil nemen en doorgroeien als een uitdaging ziet! Ben je communicatief vaardig en resultaatgericht met wel door samenwerking? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor de afdeling engineering. Kwaliteit(sverbetering) in de keten is van essentieel belang en daarin speel je een belangrijke bewakende rol.

 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat verantwoordelijkheid durft te nemen. Je wilt het beste voor het bedrijf, onze klant, het team en jezelf. Hierbij spelen duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken een cruciale rol. We verwachten een professionele houding waarbij het belangrijk is dat je positief kritisch bent. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat.

Overige functie-eisen:
  • Je beschikt over een MBO+/HBO denk- en werkniveau (een technische opleiding of interesse in de techniek zou mooi zijn)
  • Werkervaring in deze richting is een pré, maar er is ook ruimte voor een gedreven starter
  • Kennis van bovengrondse telecommunicatie netwerk
  • Ervaring met systemen GEOS FOW en NIM C4 is een pré of bereid zijn hiervoor een opleiding te volgen
  • Goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift
  • Bezit van rijbewijs B

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Engineer Data IP is gewaardeerd in schaal G (of H bij doorgroei of als je al de nodige ervaring hebt)  volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft in schaal G een minimumsalaris van € 2.467,00 en een maximaal salaris van € 2.849,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben. 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...