Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor resultaat en kwaliteit. Werk jij nauwkeurig en ben je handig met computersystemen? Reageer dan op de vacature:

Artikelbeheerder (fulltime)
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Omdat het artikelbestand van Allinq bestaat uit ca. 50.000 unieke artikelen welke geleverd worden door bijna 800 verschillende leveranciers, zijn we binnen de afdeling inkoop opzoek naar een artikelbeheerder. Omdat dit behoorlijk omvangrijk is, zoeken we iemand die hier gestructureerd mee omgaat.

Als Artikelbeheerder ben je aanspreekpunt voor de inkopers (tactisch & operationeel) en de leveranciers m.b.t. alle artikel en prijs gerelateerde vraagstukken.
De afdeling inkoop is gestationeerd op de vestiging in Harderwijk en werkt hecht samen waarbij jij zorgt voor de ondersteuning van diverse administratieve taken die horen bij het artikelbeheer en de vindbaarheid in het ERP-Systeem.

 

Functie eisen

Wat vragen we?
Je bent iemand met MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring. Je hebt ervaring in een administratieve omgeving en bent handig met de computer. Je kunt goed uit de voeten met het MS Office pakketten en ERP systemen. Voor deze functie is voornamelijk een bovengemiddelde kennis van Excel van belang!
Daarnaast heb je een positief kritische instelling en vind je het leuk om op een proactieve manier onze business te ondersteunen. Vanzelfsprekend werk je uiterst secuur.

Jij gaat je bezig houden met:
  • Het beheer van de database met artikelgegevens;
  • Het invoeren, controleren en wijzigen van artikelgegevens;
  • Beheren van technische artikel- en leveranciers documentatie;
  • Het rapporteren van knelpunten.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van artikelbeheerder is volgens de CAO gewaardeerd op schaal G (€2467 - €2849).

Daarnaast krijg je:
  • Een interne opleiding inzake ons ERP-pakket en ons assortiment;
  • Veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid;
  • Een markt conform salaris aan de hand van onze CAO.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je cv met jouw motivatie via de website.


 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...