Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een projectleider. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, aandacht heeft voor zijn team en de samenwerking opzoekt.
 
Projectleider
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Voor onze klant gaan wij een projectteam Zorglocaties opstarten. In de rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor dit projectteam en richt jij een leverstraat en bijbehorend proces in voor de zorglocaties die we de komende jaren gaan uitrollen. In deze functie ben je in staat om meerdere projecten naast elkaar te leiden zowel organisatorische als procesmatig. Je werkt methodisch (stelt projectplannen op en stemt die af), je stemt af met interne- en externe stakeholders en bent proactief in het besturen van het project.
Jij bent die projectleider die klantgericht is en stuurt op een hoge mate van leverbetrouwbaarheid van het hele proces. Communicatie met zowel klant, team en de uitvoering is essentieel. Samen maak jij je projecten tot een succes. Hierbij heb je geen HR verantwoordelijkheid, maar draag je echter wel de financiële verantwoordelijkheid voor het budget van het project.


 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is één van je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken, weet mensen te verbinden en spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel en blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een aantal jaren ervaring in projectmanagement in een technische omgeving.
  • Je beschikt over projectmanagement vaardigheden en kennis van projectmanagement methoden.
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van projectleider is gewaardeerd volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft, afhankelijk van je werkervaring een minimumsalaris van € 2.675,00 en een maximaal salaris van € 3.498,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert is het mogelijk dat je wordt ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...