Functie omschrijving

Als senior Hrm-adviseur draag je bij aan een succesvolle uitvoering van de organisatiestrategie van Allinq. Je bent daarbij vanuit de afdeling HRM verbonden aan een Businessunit en maakt onderdeel uit van het betreffende managementteam. Je helpt om veranderingen naar concrete doelstellingen en aanpak te vertalen. Je kent de behoefte van de klant en treedt op als volwaardig business partner. Je schakelt hiervoor op verschillende niveaus waardoor je een directe invloed uitoefent op de bedrijfsvoering. Je bestuurt de HRM gerelateerde processen en je maakt projecten tot een succes. De grote diversiteit aan vraagstukken vanuit de sterk veranderende business in combinatie met de projecten die vanuit de afdeling HRM worden geïnitieerd maakt de functie enorm uitdagend.

Vraagstukken liggen bijvoorbeeld op het vlak van organisatieontwikkeling, leiderschap, cultuur, talentontwikkeling, arbeidscapaciteit en arbeidsvoorwaarden. We richtten ons hierbij op het creëren van randvoorwaarden om deze thema’s goed geïmplementeerd te krijgen en begeleiden het management hierbij. Je deinst er daarbij niet voor terug om vanuit je expertise een ongevraagd advies te geven; alles bedoeld om de business het verschil te kunnen laten maken naar de klant.

 

Functie eisen

Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring als HRM-business partner. Je bent sterk resultaatgericht en vindt het een uitdaging om in een hectische omgeving te werken. Je hebt ervaring in het sturen op veranderingen en het leiden van diverse projecten. Je neemt hierbij graag de lead en voelt je verantwoordelijk voor het resultaat. Je bent gericht op samenwerking en zet je goede gespreksvaardigheden in om zaken voor elkaar te krijgen.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden en loopbaanpaden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...