Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar meerdere Monteurs. Wij zoeken leergierige personen die affiniteit hebben met Telecom en Techniek en opgeleid wil worden tot monteur. Ben jij de gemotiveerde starter of de doorzetter die alles wil weten over de aanleg van apparatuur? Reageer dan op de vacature:
 
Monteur
Standplaats Groningen/ regio noord


Als HFC monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van apparatuur. Tevens voer je werkzaamheden uit aan de wijkcentrums, groep- en eindversterkers. Door het aanleggen van de apparatuur maak jij het voor consumenten mogelijk om gebruik te maken van televisie, telefonie en internet. Jij wordt opgeleid doormiddel van een opleidingsprogramma tot monteur. Je bent gemotiveerd je te ontwikkelen, te leren en verder te groeien binnen de organisatie.  Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een zelfstandig functionerende monteur.
Ben je al die zelfstandige monteur? Reageer dan ook op deze vacature, wij zoeken meerdere monteurs op verschillende niveau's!


 

Functie eisen

Voor deze rol zoeken wij vooral een leergierig persoon die affiniteit heeft met de Telecom en Techniek. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je werkt netjes en georganiseerd. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een zelfstandig functionerende monteur, die bij werken buiten het dag venster flexibel is. Jij zoekt de samenwerking op, bent communicatief zeer vaardig, werkt nauwkeurig en bent klantgericht. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Overige functie-eisen:
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • In bezit van het VCA certificaat of bereid deze te halen
  • Bij voorkeur in bezit van SECT-1B COAX, VCA en BEI certificaat en/of NEN3140
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met de Telecom en de techniek
  • Je bent klantgericht en een echte doorzetter

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van Monteur HFC is gewaardeerd in schaal D volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.104,00 en een maximaal salaris van € 2.484,00 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...