Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een engineer. Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor resultaat. Ben jij de nauwkeurige medewerker en voel je je prettig als je verantwoordelijk bent voor een heel proces?
 
Engineer  
Standplaats Harderwijk


Als Engineer bij SIT (Schuuring Installatie Techniek) werk je in teamverband en richt je je als specialist op de engineering van telecom apparatuur en alle aanverwante installatie- en glasvezel werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en tijdige oplevering van de opdracht.
Je bent verantwoordelijk voor de complete engineering van netwerken. Je ontvangt de benodigde informatie via de werkvoorbereiding en indien noodzakelijk door middel van Site Survey. Daarnaast haal je informatie uit de netwerksystemen van de opdrachtgever. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (werktekeningen), voert bestellingen uit, zet materiaal en materieel gereed voor uitvoering, en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor een juiste kostencalculatie en bewaak je de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.
 

Functie eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt technische affiniteit. Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en werkt accuraat. Je bent klant gericht en handelt hier naar. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent in het bezit van een rijbewijs. Voorkeur gaat uit naar kandidaten die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk.
 
Overige functie-eisen:
  • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring als engineer
  • Een afgeronde Mbo-opleiding
  • Werkzaam geweest in de telecom is een pre
  • Kennis van elektrotechnische installaties
  • Kennis van autocad
  • Kennis van  Cocon
  • VCA     
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.

De functie van Engineer SIT is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.280 en een maximaal salaris van € 2.666 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...