Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek binnen de afdeling Housing naar een technisch beheerder. De afdeling Housing heeft tot doel het beheren en beheersen van de fysieke ruimten zodat de dienstverlening over de telecomnetwerken van de klant van Allinq wordt geborgd. De afdeling houding bestaat uit 3 divisies, te weten Service, Beheer & Projecten en Monitoring & Toegang. Binnen de afdeling Beheer & Projecten wordt beheer gevoerd over de portfolio van 1400 technische gebouwen, 1500 points-of-Pressence en 12.000 straatkasten.

Technisch Beheerder
Standplaats Harderwijk


De Technisch beheerder voert regie en optimaliseert het beheer van de assets die binnen de locaties van onze klant zijn opgenomen. Kernwoorden hierbij zijn: beschikbaarheid & betrouwbaarheid, kosten efficiëntie, pro-actief en Total Cost of Ownership.

Onderdeel van de werkzaamheden zijn:
  • Signaleren, coördineren en agenderen van ontwikkelingen in het beheer;
  • Proactief verbinden van regievoering naar operationele besturing;
  • Initiëren, coördineren en implementeren van beheersmaatregelen noodzakelijk voor het in stand houden van de functionaliteit van de locaties;
  • Monitoren, signaleren en agenderen van ontwikkelingen in de beheerde assets en opstellen langjarige investeringsprogramma’s;
  • Het ontwerpen en uitvoeren van data-analyse door gebruik te maken van software tools, uitkomsten hiervan te gebruiken voor sturing van de activiteiten.

 

Functie eisen

Je hebt integrale beheerkennis over de werkvelden bouwkunde, gebouw gebonden installaties en beveiligingsinstallaties. Daarnaast heb je een afgeronde technische HBO opleiding (werktuigbouw of elektrotechniek). Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol als beheerder binnen een commerciële organisatie. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid deze te halen.

Overige functie-eisen:
  • Daadkrachtig / besluitvaardig / resultaatgericht;
  • Gericht op samenwerken;
  • Sterk communicatief;
  • Organisatie- en omgevingssensitief;
  • Analytisch vermogen, buiten gebaande paden kunnen treden, informatie binnen verschillende vakgebieden kunnen verbinden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van beheerder bouwkunde is gewaardeerd in schaal I volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.928,- en een maximaal salaris van € 3.498,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

 

 

 

 

16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...
29-4-2019

Allinq in magazine Techniek Nederland

Veel aandacht voor Allinq in het magazine E&W...