Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Field engineer voor de afdeling Field Force Zuid. Wij zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij degene die vak- en maatwerk wil leveren en streeft naar de beste kwaliteit? Reageer dan op de vacature:
 
Field engineer Field Force
Standplaats Harderwijk, werk regio Zuid


De afdeling Field Force heeft als kerntaak het  24/7 leveren van service op de diverse platvormen van het KPN transmissie netwerk. Daarnaast voert Allinq Field Force complexe projecten en specialistische maatwerk installaties uit. Als Field engineer ben je verantwoordelijk voor het leveren van vak- en maatwerk. Je voert 1e en in toenemende mate 2e lijn storing oplossingen in het KPN infrasystemen en/of diensten domein uit. Daarnaast voer je diverse modificaties, specialistische installaties en onderhoudswerkzaamheden in het optische transport netwerk van KPN uit. Allinq Field Force voert diverse werkzaamheden buiten kantooruren uit. Aan deze functie zijn ook waakdiensten verbonden, die je volgens een rooster met collega’s verdeeld.

 

Functie eisen

Kenmerkend binnen Allinq Field Force is de collegiale en informele werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid maar ook verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast verwachten we dat:
  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding of hebt werk- en denkniveau op MBO niveau.
  • Je in het bezit bent van een VCA certificaat, TTGen OVNC (of POP) of bent bereid deze te behalen.
  • Je hebt aantoonbare kennis van SDH, Next-Gen en Huawai netwerken.
  • Zijn ETN, Cisco, PETA CORE, Dslam en CCNA geen onbekende begrippen
  • Je streeft naar het hoogste niveau van first time right en kwaliteit
  • Je bent servicegericht, vak- en taak volwassen.
  • Je bent woonachtig bij voorkeur in het zuiden van het land.
  • Beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Field Engineer Field Force is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.280,00 en een maximaal salaris van € 2.666,00  per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment, Sandra Arends via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

 

 

 

 

16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...
29-4-2019

Allinq in magazine Techniek Nederland

Veel aandacht voor Allinq in het magazine E&W...