Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een monteur DSL. Een doorzetter met een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en resultaten waar maakt.
Voor de afdeling SIT (Schuuring Installatie Techniek) zijn wij op zoek naar een
 

Glasvezelmonteur
Standplaats Harderwijk

Als glasvezelmonteur werk je voor verschillende opdrachtgevers en ben je voortdurend bezig met het realiseren van een stukje maatwerk. Met verschillende opdrachtgevers hebben wij een storingsovereenkomst. De domeinen waar je werkzaam bent zijn bijzonder en behoeven daardoor ook een bijzondere aanpak.


 

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een professional met MBO+ werk- en denkniveau en met een afgeronde opleiding richting techniek. Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over ervaring in de bovengenoemde netwerken, hebt daar ook aantoonbare opleidingen/ trainingen in gevolgd of bent bereid tot het volgen daarvan. Je kunt goed in teamverband werken en je houdt van aanpakken. Je bent woonachtig in (de nabije) omgeving van Harderwijk en bent in het bezit van een rijbewijs B-E. Je bent bereid om te reizen gezien de werkzaamheden door het hele land plaatsvinden. In het kader van de bijzondere domeinen is het doorlopen van een screening verplicht.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van glasvezelmonteur is gewaardeerd volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.170,- en een maximaal salaris van €2.849,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  
 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...