Functie omschrijving

Voor onze afdelingen Schuuring Civiel Techniek (SCT) en Schuuring Installatie Techniek (SIT) zijn wij op zoek naar directievoerders. Je coördineert de dagelijkse uitvoering van civiele, glasvezelblaas en montagewerkzaamheden van een te bouwen netwerk voor onze klant. Je bent verantwoordelijk voor afstemming van de benodigde capaciteit. Je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en de voortgang van de uitvoering en neemt beslissingen bij verstoringen in overleg met de projectleider. Je voert kwaliteitscontroles en werkplekinspecties uit. Eventueel meer/minderwerk meld je schriftelijk aan de projectleider. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor alle uitvoerende medewerkers en onderhoud je nauw contact met betrokkenen zoals de planner, projectleider, teamleider opdrachtgever en overige instanties. Je neemt actief deel aan weekstarts en team meetings . Tevens lever je een actieve bijdrage in het verbeteren van de processen en dien je verbetervoorstellen in.


 

Functie eisen

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren ervaring met directievoering en bij voorkeur met de aanleg en mutatie van ondergrondse netwerken. Je hebt kennis van coax- en glasvezelnetwerken. Verder beschik je over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden. Je hebt een groot oplossend vermogen en je bent resultaatgericht; je verliest de kwaliteit van het werk en de (financiële) resultaten niet uit het oog. Je bent ook bereid om buiten kantoortijden de onderaannemer te begeleiden. Je hebt uitstekende kennis en ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen.
 
Verder ben je flexibel, stressbestendig, creatief en communicatief sterk. Je staat voor kwaliteit en bent resultaatgericht. Je bent sterk in relatiebeheer.
 
Overige functie-eisen:
•             VCA VOL certificaat
•             Je bent in het bezit van Rijbewijs B
•             MBO+ werk- en denkniveau
•             3-5 jaar werkervaring als directievoerder
•             Kennis van coax /glasvezel netwerken
•             Je moet sturen op veiligheid, kwaliteit en oplevering
•             Wij verwachten dat je goede relaties kunt opbouwen en onderhouden met alle betrokkenen in de keten


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Directievoerder is gewaardeerd in schaal G/H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2467,- en een maximaal salaris van €3134 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website. 
 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...