Functie omschrijving

In deze functie ben je bezig met het verrichten van grondwerk, ondersteunen bij het blazen, trekken van kabels, leggen van leidingen en het uitbreken en herstellen van bodembedekkingen ten behoeve van de aanleg van nutsvoorzieningen. Dit betreft meestal korte stukjes civiele werkzaamheden (klantaansluitingen) en wat blaaswerk. 


 

Functie eisen

Je hebt technisch inzicht of op z’n minst affiniteit met techniek. Je verkeert in goede fysieke gezondheid en vindt het prettig graag buiten te werken.
Je bent in het bezit van een VCA diploma of bent bereid dit te halen. Je kunt goed in teamverband werken en bent sociaal vaardig. Tot slot ben je nauwkeurig en zorgvuldig en in het bezit van een rijbewijs BE.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Grondwerker is gewaardeerd in schaal C volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2060,-  en een maximaal salaris van €2189,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.   

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...