Functie omschrijving

Samen met de uitvoerder bepaal je de aanpak en volgorde van de werkzaamheden.
Je controleert, administreert en registreert gegevens volgens de procedures. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van kabelleggers/grondwerkers en kraanmachinist.
Je zorgt voor de veiligheid bij de werkzaamheden en voert kabel-/grondwerkzaamheden uit. 

Functie eisen

Je beschikt over leidinggevende vaardigheden en hebt enkele jaren concrete werkervaring. Je bent in het bezit van een VCA diploma of bent bereid deze te willen halen. Daarnaast heb je een goede fysieke gezondheid en ben je communicatief vaardig. Je bent nauwkeurig, werkt zorgvuldig en hebt technisch inzicht. Je bent in staat tekeningen te lezen en toe te passen.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van meewerkend voorman is gewaardeerd in schaal E volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2170,- en een maximaal salaris van €2484,- per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...