Functie omschrijving

Derdejaars HBO studenten HRM opgelet! Ben jij op zoek naar een stage per februari voor een periode van ongeveer 5 maanden? Ben je ondernemend, een tikkeltje eigenwijs en houd je wel van een flinke uitdaging, dan is Allinq iets voor jou. Allinq heeft namelijk een leuke en vooral leerzame stageplek beschikbaar.

Meewerkstage HRM
Standplaats Harderwijk
                                              
Wat ga je doen?
Je loopt stage bij de afdeling HRM. Deze bestaat uit een HR Manager, vier HR adviseurs, twee recruiters en een stevige backoffice. Samen met jouw stagebegeleider stem jij een opdracht af die voor beide partijen interessant is. Daarnaast verricht jij werkzaamheden waarbij alle facetten van het HR vak aan bod komen. Dit met als doel om jou een helder inzicht te geven in de wereld van HR.

 

Functie eisen

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde derdejaars student HRM met een goede dosis lef en ambitie. Je hebt een proactieve houding, je bent communicatief vaardig en het geeft je energie om met mensen aan de slag te gaan.

Functie-eisen:
  • Je volgt een opleiding HRM;
  • Je hebt affiniteit met een technische omgeving;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent mensgericht;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer uitdagende stage in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een stagevergoeding van € 450,- per maand.

 

 

 

 

16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...
29-4-2019

Allinq in magazine Techniek Nederland

Veel aandacht voor Allinq in het magazine E&W...