Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie zoekt een :

KAM-coördinator
Standplaats Harderwijk


Werken bij de Allinq Group is werken met hoge, maar ook reële, verwachtingen. Persoonlijk leiderschap zorgt dat onze mensen stevig in de schoenen staan en proactief bijdragen in de eigen ontwikkeling en in die van onze klanten en onze omgeving. Daarvoor wordt veel teruggegeven. Een goede zakelijke waardering én een organisatie gericht op samen. Samen verbinden. Met collega’s die bevlogen zijn in vakmanschap en klantgerichtheid.

De Q  van Allinq staat voor Quality.
De afdeling QHSSE (Quality, Health, Safety, Security en Environment) vormt een belangrijke schakel binnen de organisatie. We gaan voor de hoogste veiligheid en kwaliteit om zo de continuïteit van Allinq te borgen.

Wij zoeken een collega die vraagstukken goed weet te doorgronden. Een collega die goed is in het leggen van verbindingen tussen mensen en die geïnteresseerd is of kennis heeft van de letterlijke verbindingen; kabels en leidingen voor de Telecomsector.

De functie:
We werken in een team van KAM/QHSSE-coördinatoren en veiligheidskundigen met ieder een eigen aandachtsgebied/norm en werkveld.

Als KAM-coördinator adviseer je het werkveld over het in stand houden en het verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem en bewaakt het beleid ten aanzien van ARBO en milieu. Je adviseert gevraagd en ongevraagd. Je signaleert aandachtspunten, komt met initiatieven om te verbeteren en bent samen met de business actief in de opvolging van verbeteringen.

Je bent in staat om complexe thema’s te vertalen in praktische oplossingen die managers en medewerkers in het bedrijf helpen om ons verder te ontwikkelen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Hiervoor ben je ook in staat om zelfstandig rapportages te ontwikkelen en maken en trends te benoemen.


 

Functie eisen

 • Je kunt proces- en systematisch denken. Je hebt een analytische blik en je bent in staat om in klantwaarden te denken;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent nauwkeurig;
 • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om op verschillende niveaus, (zowel intern als extern) overeenstemming te bereiken over de wijze waarop een kwalitatief goed proces tot stand komt;
 • MBO of HBO werk- en denkniveau, evt. aangevuld of aan te vullen met gerichte trainingen;
 • MVK of HVK diploma is een pré;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bekendheid met procesbesturing en -beschrijving;
 • Ervaring met het werken in (keten)processen en –systemen;
 • Kennis van ISO 9001, CKB, VCA of ISO 45001/OHSAS 18001 en ISO 14001 gewenst;
 • Kennis van verbetermanagement;
 • Kennis van bodem (DLP, CROW 400/500, BRL 7000) is een pré;
 • Bij voorkeur ervaring in de Telecomsector of andere technische omgeving.


 

Arbeidsvoorwaarden

Naast een  veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid word je beloond naar ons salarishuis dat gekoppeld is aan de Klein Metaal CAO. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en informele werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via recruitment@allinq.nl of via telefoonnummer 0341-437100.


 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...