Functie omschrijving

Heb jij nog geen ervaring , maar wil je graag werken met techniek in de telecom branche, dan bieden wij jou aan om dit werk te leren door mee te lopen met een ervaren monteur. Als Junior Monteur bied je ondersteuning aan een ervaren Monteur bij werkzaamheden op de diverse projecten. Het gaat voornamelijk om de installatie van Categorienetwerken (Cat5e t/m Cat8 en FO) of overige inpandige bekabeling. Je legt gootconstructies aan (ladderbanen, glasgoten e.d.) en zorgt voor de benodigde ondersteuning om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Je brengt kabels aan voor voorzieningen als Data, Coax, Glasvezel en Energie en werkt deze kabels af. Je sluit aardingsvoorzieningen aan en plaatst de kasten en apparatuur. In geautomatiseerde systemen rapporteer je over de voortgang van de werkzaamheden en hou je een sluitende administratie bij. 

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding op (V)MBO niveau richting Elektrotechniek. Je kunt goed in teamverband werken en je houdt van aanpakken. Verder zoeken we iemand met affiniteit voor de techniek- of telecom branche. Je bent woonachtig in de omgeving van Harderwijk.  
                                          
Overige functie-eisen:
  • Afgeronde opleiding op (V)MBO niveau richting elektrotechniek
  • Werkervaring is geen pré
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Leergierig
  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • VCA (of bereid om te halen)

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Junior Monteur is gewaardeerd in schaal C volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.060,-  en een maximaal salaris van €2.189,- per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...