Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar jou! Ben jij een leergierig persoon die affiniteit heeft met Telecom en Techniek en wil jij opgeleid worden tot een zelfstandige monteur? Wij zoeken een gemotiveerde starter, een doorzetter, iemand die alles wil weten over de aanleg van apparatuur. Binnen de afdeling HFC ga jij aan de slag voor onze klant en maak je het mogelijk om voor hun klanten betere en snellere diensten af te nemen. Je draagt zorg voor zowel bovengrondse coax en glasvezelnetwerken als de afwerking van bijbehorende apparatuur.
 
Junior Monteur Bovengronds
Standplaats Harderwijk /regio Noord


Als HFC monteur bovengronds ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van apparatuur in de centrale ruimtes zoals LC’s en RC’s. Jij wordt opgeleid door middel van een opleidingsprogramma tot monteur. Onder begeleiding voer je werkzaamheden uit zoals het inregelen en monteren aan de wijkcentrums, groep- en eindversterkers. Door het aanleggen van de apparatuur maak jij het voor consumenten mogelijk om beter en sneller gebruik te maken van televisie, telefonie en internet. Je bent gemotiveerd je te ontwikkelen, te leren en verder te groeien binnen de organisatie.
 

Functie eisen

We zoeken iemand die netjes en georganiseerd kan werken. Maar ook iemand die graag samenwerkt, communicatief zeer vaardig is en graag klantgericht bezig is! Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Overige functie-eisen:
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • In bezit van VCA
  • Je hebt affiniteit met de Telecom en de techniek
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent klantgericht en een echte doorzetter
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van Monteur Bovengronds is gewaardeerd in schaal D volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.104 en een maximaal salaris van €2.278 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  
 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...