Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar jou. Jij gaat als ervaren monteur binnen de afdeling HFC zelfstandig aan de slag voor onze klant en maakt het mogelijk voor hun klanten beter en snellere diensten af te nemen. Je draagt zorg voor bovengrondse coax en glasvezelnetwerken en bent verantwoordelijk voor de afwerking van de bijbehorende apparatuur. Je verricht metingen en zorgt voor meetrapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de oplevering van je eigen werk.
 
Senior Monteur Bovengronds
Standplaats Harderwijk /regio Noord


Als HFC monteur bovengronds ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van apparatuur in de centrale ruimtes zoals LC’s en RC’s. Tevens voer je werkzaamheden uit zoals het inregelen en monteren van de wijkcentrums, groep- en eindversterkers. Door het aanleggen van de apparatuur maak jij het voor consumenten mogelijk om beter en sneller gebruik te maken van televisie, telefonie en internet. Je bent gemotiveerd je te ontwikkelen, te leren en verder te groeien binnen de organisatie.
 

Functie eisen

Bij deze functie werk je netjes en georganiseerd en zoek je de samenwerking op. Ben jij communicatief vaardig en werk je nauwkeurig en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Daarnaast zal je worden opgenomen in ons storingsrooster waar we dienst draaien van 24/7. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Overige functie-eisen:
  • Je hebt MBO-4 (bv. Elektrotechniek/ICT) werk- en denkniveau
  • In bezit van SECT-2B COAX, SECT-1C glas, Ziggo ESD, BEI/ NEN3140 en VCA
  • Kennis van een DSAM 6300XX en tot het scopen van glasvezelverbindingen
  • Bekend zijn met de procedure van glasvezel(techniek) patchen en schakelen
  • 19 inch kasten kunnen plaatsen en gootsystemen aan kunnen leggen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van Monteur Bovengronds is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.467,00 en een maximaal salaris van € 2.849,00 per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...