Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer HFC Bovengronds. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij de ervaren engineer die de juiste verwachtingen weet te managen en die goed kan plannen en organiseren? Reageer dan op de vacature:
 
Engineer Transmissie bovengronds
Standplaats Best
 
Als Engineer maak je specifieke detail ontwerpen op maat met behulp van de ondersteunende systemen, rekening houdend met de specifieke omgeving waarbinnen deze componenten geïnstalleerd zullen worden. Je stelt tijdig de ontwerpen beschikbaar voor de werkvoorbereiding. Je bewaakt de oplevering/doorlooptijd inclusief de communicatie naar betrokkenen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de herplanning van werkzaamheden. Je houdt de (technische) administratie bij. Daarnaast schakel je regelmatig tussen bewerkingen, technieken en systemen. Er lopen namelijk verschillende projecten tegelijk die wisselend jouw aandacht vragen. Bij alle werkzaamheden is er een grote mate van accuratesse vereist. Bij deze functie heb je te maken met het behalen van deadlines, waardoor je er tegen moet kunnen om onder een bepaalde tijdsdruk te kunnen werken en het overzicht kunnen bewaren.

 

Functie eisen

We verwachten naast een professionele houding dat je kritisch naar je eigen werk en het proces durft te kijken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. De tijdsindeling wordt bepaald door planning, opdrachten en prioriteiten in afstemming met de opdrachtgever. Je bent zelf verantwoordelijk voor je tijdsindeling. We verwachten dus een hoge mate van zelfstandigheid. De werkaanpak wordt bepaald door de functionele klantwensen, technische eisen, de lokale omgeving. Ook normen, procedures en richtlijnen spelen een belangrijke rol.
 
Overige functie-eisen:
  • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau (technische opleiding);
  • Je beschikt over relevante werkervaring en hebt affiniteit met de techniek;
  • Je hebt ervaring met één van deze systemen: Microstation, ORCA, CatV en PNI;
  • Je kan goed overweg met geautomatiseerde systemen en je werkt accuraat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en dat van anderen;
  • Je kan je eigen werk efficiënt organiseren zodat doelstellingen worden behaald;
  • Je onderzoekt wensen en behoeften van (interne) klanten en speelt hierop in.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van engineer is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2467,00 en een maximaal salaris van € 2849,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.
 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...