Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Medewerker Regiecentrum. We zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke persoon, die nauwkeurig werkt en in staat is vooruit en met ons mee te denken. We zoeken iemand die graag de samenwerking op zoekt. Ben jij die persoon? Reageer dan snel op de functie van
 
Callcentermedewerker
Standplaats Harderwijk


In deze functie ben jij het eerste contact van onze klanten en beantwoord je allerlei vragen omtrent de glasvezelaansluiting die bij de klant is aangelegd. Klanten bellen jou om een afspraak in te plannen voor de glasvezelaansluiting of storing. Ook dien je vragen te beantwoorden over de aansluiting, storingen en eventuele klachten. In je rol als callcentermedewerker help je de klant en onze opdrachtgever met deze vragen via de e-mail en/of telefoon. Je verwerkt orders en afspraken met de klant in onze systemen. Omdat jij de afspraken met onze klanten maakt werk je zeer nauw samen met de planners in jouw team.

Functie eisen

Als medewerker van de afdeling FttH staat de klant voor jou centraal! Je houdt van de dynamiek en hectiek die hoort bij deze rol. Je kunt snel schakelen, bent planmatig sterk en denkt in oplossingen. Het tempo ligt hoog, maar jij levert altijd kwaliteit, blijft vriendelijk, professioneel en werkt nauwkeurig.
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt geen 9.00-17.00 mentaliteit
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je kan omgaan met conflicten
  • Ervaring als medewerker binnen de Telecom is een pre, maar geen must.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Medewerker Regiecentrum is gewaardeerd in schaal E volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.170,00 en een maximaal salaris van € 2.484,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...