Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek voor het bedrijfsonderdeel HFC op zoek naar een
 
Planner
Standplaats Harderwijk

 
Planners spelen een centrale en cruciale rol binnen de afdeling HFC. Een goede planner is in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerkers. Binnen deze functie ben je werkzaam voor meerdere klanten. Je maakt korte tot middellange termijn planningen voor de uitvoering, je bewaakt de voortgang van de toegewezen contractgebieden en je stelt een inzetschema op voor ongeveer 8 monteurs. Een heldere communicatie tussen alle partijen is van cruciaal belang. Naast het plannen houd je je ook bezig met de vakantieplanning, ziekmeldingen en verlofaanvragen van hele afdeling. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.
 

Functie eisen

Om aan deze uitdagen functie invulling te kunnen geven zijn communicatieve vaardigheden, inzicht en snel kunnen schakelen het talent van jouw als planner!
In deze functie ben je zelf verantwoordelijk voor de indeling van je werk. Uiteraard daarbij in het oog houden wat de prioriteiten en afspraken zijn en hiermee in je werkzaamheden rekening houden.
Je bereidt, binnen vastgestelde richtlijnen, zelfstandig de planning voor. Je overlegt met de leiding en eventueel met de klant.
Wij verwachten dat je goed overweg kunt met geautomatiseerde systemen. Verder heb je ook aandacht voor kwaliteit en krijg je zaken graag voor elkaar.
Uiteraard zijn wij op zoek naar iemand die stressbestendig is, flexibel, accuraat en die graag het initiatief neemt. Je bent in staat het overzicht te bewaren in een dynamische en hectische omgeving.
 

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.
De functie van planner is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.234 en een maximaal salaris van €2.612 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert, word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.
 

 

 

 

27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...
16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...