Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar financieel specialist. Sta jij stevig in je schoenen en ben jij iemand die nauwkeurig werkt? Solliciteer dan op de functie van:

General ledger accountant / Financial controller

Standplaats Harderwijk


Achtergrond van de functie:
De afdeling Finance van de Allinq groep is verantwoordelijk voor general ledger accounting, de debiteuren- en crediteurenadministratie en de projectadministratie. Op centraal niveau wordt een groot deel van de administratie gevoerd voor de binnen- en buitenlandse entiteiten die deel uitmaken van de Allinq groep.

Momenteel zit Allinq in de laatste fase van een implementatietraject van een nieuw ERP systeem (IFS). De stabilisatiefase die daarop volgt vergt een bijzondere en uitdagende inspanning van de afdeling. Daarnaast is de organisatie bezig de rollen van Business control en Financial control nader vorm te geven. 

Binnen de afdeling is een vacature ontstaan voor een GL accountant / financial controller die helpt de financial control rol uit te bouwen en te verstevigen.

Functieomschrijving:
Je bent mede-verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van het grootboek en sub administraties van verschillende entiteiten van de Allinq groep in binnen- en buitenland en daarmee voor de kwaliteit van onze interne en externe verslaggeving.
Je wordt ingezet om binnen diverse projecten de finance rol te vertegenwoordigen. Hiervoor werk je samen met andere disciplines binnen de ondersteunende afdelingen, met medewerkers uit de business en met de business controllers.
Je levert een belangrijke bijdrage aan het maand afsluitproces, doet balansanalyses en je voert analytische cijferbeoordelingen uit. Dit om onze business te kunnen voorzien van juiste, volledige en geanalyseerde cijfers. Daarnaast ondersteun je de externe accountantscontrole. Je hebt kennis van en ervaring met externe (en interne) verslaggeving en fiscaliteit.


 

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige professional met een afgeronde financiële opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy.
Enkele jaren accountancy ervaring is een pré.
Je hebt vergaande kennis van Excel, ervaring met power BI en bent in staat van data overzichtelijke rapportages te maken.
Je beschikt over een helikopterview en uitstekend cijfermatig en analytisch inzicht. Transparantie, stressbestendig, enthousiast, teamplayer, flexibel en resultaatgericht werken zijn de eigenschappen die jou karakteriseren. Je voelt je verantwoordelijk en hebt gevoel voor deadlines. 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van General ledger accountant is gewaardeerd in schaal I volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2928,- en een maximaal salaris van €3498,- per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.


 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...