Functie omschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en compleet maken van digitale werkmappen voor de voorschouw en uitvoering. Je ondersteunt de engineeringafdeling met hand en spandiensten en zorgt voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden om de uitvoering efficiënt te laten verlopen. Je houdt je in de werkvoorbereiding bezig met het verzamelen van informatie, Klickmeldingen, moormeldingen vergunning aanvragen bij de diverse stakeholders en het ondersteunen van de Engineers. Verder zal je de informatie van het aangeleverde ontwerp en het site survey verslag toetsen aan de bouwvoorschriften van onze klant. Je assisteert daarnaast het team op diverse werkzaamheden en taken. 

Functie eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring met werkvoorbereiding binnen een technische omgeving. Je bent goed in coördineren en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en bent stressbestendig. Je bent flexibel, kunt goed multitasken en hebt affiniteit comptersystemen.

Overige functie-eisen:
  • Technisch inzicht is noodzakelijk;
  • Kennis van FttH proces is een Pré;
  • Kennis van MS Office
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit;
  • Teamplayer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van Werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2467 en een maximaal salaris van €3012 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling recruitment via 0341 - 437 100 of recruitment@allinq.nl. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website. 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...