Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Medewerker Orderdesk. Een nauwkeurig en oplossingsgericht persoon met grote klantfocus.

Medewerker Orderdesk
Standplaats Harderwijk


Binnen Allinq staat de klant op de eerste plaats en dat werkt vanzelfsprekend door in de diverse afdelingen. De orderdesk valt onder de logistieke afdeling en is het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de orders van de interne en de externe klanten. Wanneer er een probleem is met een order wordt er een melding gemaakt, deze komt terecht bij de orderdesk. Je schakelt daarna met de juiste partijen (intern of extern) om tot een gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Je hebt met name te maken met de Interne klant. Hierbij kun je denken aan engineers, uitvoerders, monteurs, maar ook collega’s van de logistieke afdeling.
Als medewerker orderdesk breng je structuur aan en zorg je dat de kern van de vraag snel duidelijk wordt zodat je deze zo correct mogelijk kan (laten) afhandelen. Daarnaast speel je als spil in het web een rol in repeterende vraagstukken te herkennen en deze te benoemen als verbeterpotentieel.


 

Functie eisen

Omdat het een functie is waarbij de klant centraal staat zijn we op zoek naar iemand die klant- en oplossingsgericht is. De orderdesk staat in directe verbinding met de afdeling logistiek en is het filter die ruis uit de lijn weet te halen bij logistieke escalaties. Door het juist filteren en uitzetten van de te nemen acties weet orderdesk onnodige schakels te elimineren. Hierdoor kan er sneller en efficiënter geacteerd worden op escalaties. Omdat je met verschillende partijen contact hebt zijn communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. In verband met het vele klantcontact zijn we zoekende naar iemand die ervaring heeft op een klantenservice afdeling.  

Overige functie-eisen:
  • Ervaring met Topdesk is een pré
  • Proactief;
  • Communicatief vaardig;
  • MBO 4 werk en denk niveau.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Medewerker Orderdesk is gewaardeerd in schaal E volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2170 en een maximaal salaris van €2484 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...