Functie omschrijving

Voor onze klant hebben wij een projectteam Zorglocaties opgestart. Voor dit team zijn we nu nog op zoek naar een werkvoorbereider! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en compleet maken van digitale werkmappen voor de voorschouw en uitvoering. Je ondersteunt de engineeringafdeling met hand en spandiensten en zorgt voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden om de uitvoering efficiënt te laten verlopen. Je houdt je in de werkvoorbereiding bezig met het verzamelen van informatie, Klickmeldingen, moormeldingen, vergunning aanvragen bij de diverse stakeholders en het ondersteunen van de Engineers. Verder zal je de informatie van het aangeleverde ontwerp en het site survey verslag toetsen aan de bouwvoorschriften van onze klant. Je assisteert daarnaast het team op diverse werkzaamheden en taken. Ook een stukje planning kan tot je taken behoren


 

Functie eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring met werkvoorbereiding binnen een technische omgeving. Je bent goed in coördineren en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en bent stressbestendig. Je bent flexibel, kunt goed multitasken en hebt affiniteit comptersystemen.

Overige functie-eisen:
  • Technisch inzicht is noodzakelijk;
  • Kennis van coax is een pré;
  • Kennis van MS Office
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit;
  • Teamplayer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van Werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.280,00 en een maximaal salaris van € 2.666,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...