Functie omschrijving

Als projectondersteuner werk je in teamverband en ondersteun je zowel de engineers als de projectleider. Je bent verantwoordelijk voor een aantal administratieve en werkvoorbereiders zaken. Denk hierbij aan; het aanmaken van nieuwe projecten, facturen behandelen, aanvragen en bewaken toegangsmiddelen KPN / Reggefiber en Allinq, eventueel voorbereiden van rapportages, het maken van instemmingstekeningen, aanvragen en bewaken van de instemmingen, uitvoeren van quickscans bodemgesteldheid in BDOK, aanmelden van de uitvoerende werkzaamheden, invoeren en afmelden van straatwerk, kadaster raadplegen, oriëntatie KLIC uitvoeren en het verwerken van de planning van aannemers.


 

Functie eisen

Je kan goed samenwerken en bent een echte teamspeler met een proactieve houding en je toont initiatief. Je bent communicatief sterk, je bent leergierig en zelfstandig.
  
Overige functie-eisen
•             Je beschikt over een afgeronde MBO-4 niveau opleiding
•             Je bent stressbestendig en pragmatisch ingesteld
•             Je bent kwaliteitsgericht, klantgerichtheid en je kunt goed functioneren in een team. 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van projectmedewerker is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.467,00 en een maximaal salaris van € 2.849,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment via 0341-437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  


 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...