Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Directievoerder. Een vakman die nauwkeurig werkt en oog voor detail heeft. Om voorafgaand aan het project alles zo goed mogelijk op te nemen, zodat het project uitgerold kan worden. Klinkt dit als een functie voor jou? Solliciteer dan op de functie:
 
Directievoerder (met Schouw deskundigheid)
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Als Directievoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van onze projecten voor de klant binnen het zorgdomein. Je bent verantwoordelijk voor afstemming van capaciteit (zo nodig met de onderaannemers). Je bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de uitvoering, door het inzetten van kwaliteitscontroles en werkplekinspecties. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor alle betrokkenen en onderhoud je nauw contact met betrokkenen zoals de planner, projectleider, teamleider en opdrachtgever alles om te zorgen dat het project binnen de afgesproken termijn gerealiseerd is.
 
Als directievoerder binnen onze Zorgdomein, ben je in staat als gekwalificeerd schouwer een bijdrage te leveren aan de projecten. Je hebt kennis van hoe en waar de telecomkabels (coax/glas) het best in de grond gelegd kan worden. Aan de hand hiervan stel je een schouwrapport op wat als basis dient voor de uitrol van een project. Je bepaalt de benodigde middelen op locatie (geul- leiding- en kabellengtes, soorten geulbedekking). Je stelt vast welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, legt deze gegevens vast en werkt ze uit in rapportages.
 
 

Functie eisen

Functie eisen:
Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring in de telecom en bij voorkeur met de aanleg en mutatie van ondergrondse netwerken. Je hebt kennis van coax- en glasvezelnetwerken. Verder werk je nauwkeurig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een groot oplossend vermogen en je bent resultaatgericht; je verliest de kwaliteit van het werk en de (financiële) resultaten niet uit het oog. Je hebt goede kennis en ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen.


Overige functie-eisen:
  • VCA (VOL) certificaat;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
  • MBO/MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van coax /glasvezel netwerken;

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Opzichter is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2467,00 en een maximaal salaris van € 2849,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...