Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer/Werkvoorbereider in het werkveld Specials KPN. Een persoon met enige affiniteit voor techniek, die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en samenwerking opzoekt. Ben jij een teamplayer met oog voor detail? Solliciteer dan op de functie:

Engineer/Werkvoorbereider
Standplaats omgeving Barendrecht

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van uitbreidingen, aanpassingen en migraties aan het netwerk van de klant en de nazorg hiervan. Je ontvangt orders vanuit de klant, verzameld informatie uit de ontwerpen, complementeert deze met fysieke informatie uit site-surveys, besteld materialen en bewaakt de levering hiervan. Met al deze projectgebonden informatie vervaardig je tot een werkmap, waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.

 

Functie eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau (technische opleiding). Relevante werkervaring in een vergelijkbaar werkveld is een pré. Tevens kan je goed overweg met geautomatiseerde systemen en werk je accuraat. Het is een belangrijke pré wanneer je al ervaring hebt met de KPN netwerkstructuren. Je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en bent in het bezit van rijbewijs B.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Engineer/Werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.459,00 en een maximaal salaris van
€ 3.124,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website. 


 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...