Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een werkvoorbereider. Een enthousiaste en sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is mee te denken. Ben jij iemand die zijn resultaten waarmaakt en aandacht heeft voor zijn team, maar ook graag de samenwerking opzoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Werkvoorbereider/planner

Standplaats Best

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en compleet maken van werkmappen voor de uitvoering. Jij zorgt voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden in de planning en organisatie om de uitvoering efficiënt te laten verlopen. Je houdt je bezig met het uitwerken van materiaalbehoefte op basis van de engineering, materiaalbestellingen en het maken van de uitvoeringsmappen. Daarnaast ben jij degene die ervoor zorgt dat materiaal levering voor de projecten op tijd klaar staan voor de uitvoering. Ook zal je de informatie van het aangeleverde ontwerp toetsen aan de bouwvoorschriften van onze klant.
Daarnaast zijn onderhoud en registratie in distributie en beheer van het lokaal magazijn primaire taken.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Je beschikt over een enthousiaste en positief ingestelde persoonlijkheid met minimaal een MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring met werkvoorbereiding binnen een technische omgeving. Je bent goed in coördineren en hebt goede communicatieve vaardigheden. En we houden wel van iemand die er een beetje de sfeer in kan brengen! Heb je daarnaast een organiserend vermogen en kun je maar durf je ook besluiten te nemen? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!
 
Overige functie-eisen:
  • Affiniteit met engineering en logistiek
  • Kennis en ervaring van het glasvezel netwerk (bovengronds) is een pre;
  • Kennis van MS Office
  • Begin jij liever heel vroeg of kom je later op gang. Bij ons kan je daar flexibel in zijn al vragen we jou soms ook flexibel te zijn om langer te werken, zodat wij de klus samen af kunnen krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal E volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2170,00 en een maximaal salaris van € 2484,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Arends, afdeling recruitment via 0341 - 437 100 of recruitment@allinq.nl. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.
 

 

 

 

10-10-2019

Vruchtbare samenwerking Allinq Labs en IFS Labs...

Let’s do this! Zo ga je een samenwerking...
3-10-2019

Samen maken we elkaar sterker

Middels een energieke sessie deelden we onze strategie...