Functie omschrijving

Allinq is op zoek naar een projectleider. Eigenlijk naar iemand die niet zo snel het bijltje erbij neergooit, maar één die ervoor gaat en van aanpakken weet! Een enthousiaste senior projectleider die meerdere projecten en een projectteam succesvol van de grond kan tillen! Sta jij voor resultaat voor de klant, maar ook voor een stukje gezelligheid met een gemotiveerd team? Kom ons dan helpen met het inrichten en operationaliseren van het projectteam Zorglocaties. Het uiteindelijke doel is een blije klant en samen mensen te verbinden. 
 
Projectleider HFC Zorglocaties
Standplaats Harderwijk

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en het rendement van de projecten van het nieuw op te starten projectteam Zorglocaties voor onze klant. Je richt daar een leverstraat voor in en hebt de dagelijkse leiding over de projecten, de bijbehorende processen en het projectteam. Je legt een solide fundament, zorgt voor overzicht en motiveert je teamleden om samen tot het beste resultaat voor de klant te komen. Vanzelfsprekend adviseer je de klant gevraagd en ongevraagd, manage je de risico’s proactief en zorg je voor een goed relatiebeheer met in- en externe stakeholders. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het financiële budget van het project en in eerste instantie ook HR verantwoordelijk voor de samenstelling van je team.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Wij zoeken een projectleider met aantoonbaar talent voor het succesvol leiden van projecten. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, de projectstructuur kan neerzetten en in staat is om mensen te verbinden. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel en blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische en groeiende organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om te gaan voor het beste resultaat. Daarnaast ben je zelfstandig, maar tevens een teamplayer.
 
Verder vragen we:  
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een aantal jaren ervaring in projectmanagement in een technische omgeving
  • Je beschikt over projectmanagementvaardigheden en kennis van projectmanagementmethoden
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van projectleider is gewaardeerd in schaal I volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft, afhankelijk van je werkervaring een minimumsalaris van € 2.928,00 en een maximaal salaris van € 3.498,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Arends, afdeling recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  

 

 

 

 

24-6-2019

Nederlands kampioen wielrennen op de weg

Wat een prestatie van het Allinq-Krush-IJsselstreek...
27-5-2019

Magazine Allinq Visie

Een nieuwe uitgave van ons relatiemagazine Visie...