Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor resultaat. Ben jij iemand die enthousiast en proactief is en het leuk vindt om in een dynamische organisatie te werken? Solliciteer dan op de functie:

Ontwerper
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Jij gaat op verzoek van onze klant, KPN, een ontwerp bedenken en uitwerken voor een glasvezelverbinding voor het netwerk van KPN. Met dit ontwerp leg jij de basis voor belangrijke projecten van onze klant en daarmee draag jij bij aan de ontwikkeling van het glasvezelnetwerk waarmee we Nederland klaarstomen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan de uitrol van 5G. Met jouw kennis en kunde van het netwerk, de bodemgesteldheid en de procedures die komen kijken bij het uitrollen van deze projecten kom jij uiteindelijk tot een creatief ontwerp wat zowel geografisch als financieel tot een succesvol project gaat leiden. Als ontwerper van deze glasvezelverbinding sta jij aan de basis van het project en ben jij ook de spin in het web voor de verdere uitrol van het project in de communicatie met onze klant en jouw interne collega's.

 

Functie eisen

Jij bent ambitieus en jij ontwikkelt jezelf tot een topontwerper binnen de Telecom. Je bent misschien net afgestudeerd of je hebt al wat ervaring opgedaan, maar je wilt nog een hoop leren over je vak en je bent bereid om deze uitdaging aan te gaan. Je bent creatief en sterk in het maken van analyses. Werken met geautomatiseerde systemen is voor jou een feest en je hebt hier ook kijk op. Je bent oplossingsgericht, doortastend en to-the-point. Je houdt ervan om de samenwerking op te zoeken met mensen om elkaar op deze manier tot een hoger niveau te brengen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Je bent communicatief zeer vaardig, werkt nauwkeurig en je bent klantgericht.

Wat heb je verder nodig?
- je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau (technische/IT opleiding)
- Enige ervaring in de Telecom is een pré
- je bent bekend met de KPN systemen GEOS FOW, en heb je ervaring met BricsCAD en AutoCAD (pré)
- je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Engels is een pré
 

Arbeidsvoorwaarden

We vragen wel wat van je maar je mag ook wat van ons verwachten. Onze mensen vormen namelijk onze kracht en hier zijn we ook trots op. Zij maken als vakmensen onze klant constant beter. Daarom investeren wij graag in jou. Wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc van den Berg, afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website. 

 

 

 

10-10-2019

Vruchtbare samenwerking Allinq Labs en IFS Labs...

Let’s do this! Zo ga je een samenwerking...
3-10-2019

Samen maken we elkaar sterker

Middels een energieke sessie deelden we onze strategie...