Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer HFC Ondergronds. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij de ervaren engineer die de juiste verwachtingen weet te managen en die goed kan plannen en organiseren? Reageer dan op de vacature:
 
Engineer HFC/Ziggo 
Standplaats Best

 
Wat ga je doen?
Als Engineer maak je specifieke detail ontwerpen op maat met behulp van de ondersteunende systemen, rekening houdend met de specifieke omgeving waarbinnen deze componenten geïnstalleerd zullen worden. Je stelt tijdig de ontwerpen beschikbaar voor de werkvoorbereiding. Je bewaakt de oplevering/doorlooptijd inclusief de communicatie naar betrokkenen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de herplanning van werkzaamheden. Je houdt de (technische) administratie bij. Daarnaast schakel je regelmatig tussen bewerkingen, technieken en systemen. Er lopen namelijk verschillende projecten tegelijk die wisselend jouw aandacht vragen. Bij alle werkzaamheden is er een grote mate van accuratesse vereist. Bij deze functie komt tijddwang regelmatig voor vanwege deadlines.

 

Functie eisen

We verwachten naast een professionele houding dat je kritisch naar je eigen werk en het proces durft te kijken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. De tijdsindeling wordt bepaald door planning, opdrachten en prioriteiten in afstemming met de opdrachtgever. Je bent zelf verantwoordelijk voor je tijdsindeling. We verwachten dus een hoge mate van zelfstandigheid. De werkaanpak wordt bepaald door de functionele klantwensen, technische eisen, de lokale omgeving. Ook normen, procedures en richtlijnen spelen een belangrijke rol.
 
Overige functie-eisen:
  • Bij voorkeur ervaring met het ondergrondse netwerk.
  • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau (technische opleiding);
  • Je beschikt over relevante werkervaring en hebt affiniteit met de techniek;
  • Je hebt ervaring met één van deze systemen: Microstation, ORCA, CatV en PNI;
  • Je kan goed overweg met geautomatiseerde systemen en je werkt accuraat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en dat van anderen;
  • Je kan je eigen werk efficiënt organiseren zodat doelstellingen worden behaald;
  • Je onderzoekt wensen en behoeften van (interne) klanten en speelt hierop in.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van engineer is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.467,00 en een maximaal salaris van € 2.849,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  


 

 

 

 

10-10-2019

Vruchtbare samenwerking Allinq Labs en IFS Labs...

Let’s do this! Zo ga je een samenwerking...
3-10-2019

Samen maken we elkaar sterker

Middels een energieke sessie deelden we onze strategie...