Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een projectmanager fiber to the Home. Een sterke persoonlijkheid die resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt.
 

Projectmanager
Standplaats Harderwijk

Wat ga je doen?
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de grootschalige uitrol & aanleg van Fiber tot the Home projecten in midden- en noord Nederland.  Jouw specifieke focus  ligt op planning, kwaliteit en budget. Door het grote afbreukrisico coördineer jij op operationeel niveau de werkzaamheden van interne en externe partners, bespreek je de voortgang met de klant(en) en ben je lokaal aanwezig op een projectlocatie om de dagelijkse gang van zaken te managen. Jij bent  eindverantwoordelijk voor alle financiële, kwalitatieve en operationele doelstellingen van de projecten. 

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Het behalen van de met de klant afgesproken projectresultaten met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget zijn  je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken en weet mensen te verbinden en creëert eigenaarschap in de keten vanuit duidelijke rollen & verantwoordelijkheden.  Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel, met focus voor het te behalen resultaat. Je voelt je thuis  in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit te gaan voor het beste resultaat.
Overige functie-eisen:
  • HBO / WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement in een technische omgeving
  • Sterk ontwikkelde projectmanagementvaardigheden en kennis van projectmanagementmethoden (bijv. Prince2)
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen
  • Ervaring met complexe ketenplanningen
  • Verbinder die rekening houdt met eisen en belangen van alle stakeholders
  • Kennis & ervaring met aanleggen van telecomnetwerken is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Projectmanager is gewaardeerd in schaal K volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.719,00 en een maximaal salaris van € 5.313,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.

 

 

 

 

10-10-2019

Vruchtbare samenwerking Allinq Labs en IFS Labs...

Let’s do this! Zo ga je een samenwerking...
3-10-2019

Samen maken we elkaar sterker

Middels een energieke sessie deelden we onze strategie...