Functie omschrijving

Als Productieplanner ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de klant naar een order- en productieplan voor de langere termijn. Je vertaalt de forecast (scope 3-12 maanden) naar een tactisch productieplan. Je maakt op basis van de klantbehoefte een capaciteitsplanning per maand en per kwartaal. Daarbij geef je een forecast af richting de teams, de leveranciers en ketenpartners.
Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de hoeveelheid arbeidscapaciteit die nodig is om geplande opdrachten uit te voeren. Je signaleert resource belemmeringen, je informeert en adviseert betrokken managers en klant, je komt met verbetervoorstellen en je stuurt indien nodig de planning bij. Je draagt mede zorg voor het optimaliseren van het planningsproces.
Daarnaast stel je vast hoe de verschillende werkpakketten met elkaar interacteren en stemt dit af met de klant verantwoordelijken. Je verdeelt de instroom van de diverse werkpakketten over de teams op basis van inzicht over het totaal proces, de beschikbare capaciteit en het expertisegebied.
Je gaat in gesprek met de klant over de forecast en monitort continu de capaciteitsplanning. Je stelt periodiek rapportages samen en voorziet betrokkenen van de juiste stuurinformatie ten aanzien van forecast, capaciteit- en resourceplanning.
Dit betreft een gecombineerde functie met de afdeling business support waarbij ook issues management en aansturen van onderaannemers tot de taken behoort. 

Functie eisen

Je bent een professional met minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare relevante ervaring. Je stelt de business van de klant/gebruiker centraal en gaat daar proactief mee om. Je bent gericht op het behalen van een gemeenschappelijk doel met of via anderen op de lange termijn.
Je bent gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het werk en het proces naar de klant. Daarnaast ben je een echte teamspeler en communicatief vaardig. Je bent energiek, klantvriendelijk, proactief en stressbestendig.

Overige functie-eisen:
•          je hebt HBO werk- en denkniveau;
•          Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
•          Ervaring met Excel en BI tools.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief. Daarnaast biedt Allinq jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.

 
 

 

 

 

10-10-2019

Vruchtbare samenwerking Allinq Labs en IFS Labs...

Let’s do this! Zo ga je een samenwerking...
3-10-2019

Samen maken we elkaar sterker

Middels een energieke sessie deelden we onze strategie...