Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Senior Inkoper! Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is vooruit te denken. Ben jij resultaatgericht en ben je iemand die de verbinding opzoekt en uitdaging durft aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageer dan op de functie

Senior Inkoper
Standplaats Harderwijk

Wat ga je doen?

Als senior inkoper help je het inkoopteam om de inkooporganisatie verder te verbeteren. Je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van het inkoopbeleid, analyseert de inkoopbehoeften van de organisatie en stelt daarvoor inkoopstrategieën op. Door goede samenwerking met de business weet jij wat er nodig is om tot goede inkoopafspraken te komen. Naast het nauwe contact met de verschillende managers, denk je vanuit TCO gespecificeerde behoefte en volg je de marktontwikkelingen.
Je sluit (mantel)overeenkomsten af en volgt de performance van de leverancier. Daarnaast houd je je bezig met het onderbrengen van projecten en ben je voortdurend op zoek naar besparingsmogelijkheden en kwaliteitsverbeteringen.


 

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een professional met 5 jaar relevante werkervaring op HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van aanvullende inkoopopleidingen (bv. Nevi).  Je hebt een goed ontwikkeld procesmatig en analytisch vermogen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een ster in overtuigen en adviseren, maar vooral de verbinding maken is erg belangrijk.
Je houding is pro-actief en resultaatgericht en je bent een ervaren onderhandelaar.
Tot slot heb je affiniteit met onze branche en ervaring met veranderingstrajecten. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.


 

 

 

 

5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...
28-11-2019

Allinq wordt verantwoordelijk voor de passieve...

Schiphol wil de world’s leading digital airport...