Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Assistent Functioneel Beheerder. Een enthousiaste persoonlijkheid die samenwerkt, in staat is vooruit te denken en resultaten behaalt. Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Reageer dan op de vacature:

Assistent Functioneel Beheerder ICT (Tijdelijke functie)
Standplaats Harderwijk

Wat ga je doen?

Binnen Corporate Performance Management is de afdeling ICT onder andere verantwoordelijk voor het wegwerken van openstaande meldingen in TOPdesk. Omdat het aantal standaard tickets/meldingen aan het stijgen is (met name gerelateerd aan in-dienst- en uit-dienst-meldingen) zijn we per direct op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning op de afdeling Functioneel Beheer.
Je handelt meldingen  af, draagt zorg voor de juiste rapportages en onderhoudt contacten met verschillende afdelingen binnen Allinq.

 

Functie eisen

Je voelt je verantwoordelijk voor jouw domein maar verliest daarbij niet het grotere geheel uit het oog. Je bent in staat om te bouwen en waar nodig anderen na te jagen in een bedrijf vol dynamiek. In je rol werk je naast je directe collega’s ook samen met collega’s van andere IT en business disciplines zoals de solution architect, onze business consultants en de testmanager.
Je doorziet bedrijfsprocessen en weet systemen je snel eigen te maken; hierbij ligt de nadruk op TOPdesk.

Je beschikt over een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en je weet met je communicatieve en contactuele vaardigheden mensen mee te krijgen om samen met je collega’s dingen gedaan te krijgen.

Kennis van of ervaring met de volgende onderwerpen is een pré:
•          ERP implementaties en IFS in het bijzonder
•          TOPdesk waarin wij onze ITIL processen ingericht hebben

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Assistent Functioneel Beheerder is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2280,- en een maximum salaris van €2666,- per maand op basis van een 38-urige werkweek.

 

 

 

 

10-10-2019

Vruchtbare samenwerking Allinq Labs en IFS Labs...

Let’s do this! Zo ga je een samenwerking...
3-10-2019

Samen maken we elkaar sterker

Middels een energieke sessie deelden we onze strategie...