Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een projectleider. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, aandacht heeft voor zijn team en de samenwerking opzoekt.
 
Projectleider HFC Construction / Transmissie
Standplaats Best


Wat ga je doen?
In de rol van projectleider HFC / Transmissie ben je verantwoordelijk voor meerdere projectteams die de komende jaren uitbreiding aan de infrastructuur verrichten van een van de grootste Nederlandse Telecom providers. In deze functie ben je in staat om meerdere projecten naast elkaar te leiden zowel organisatorische als procesmatig. Je werkt methodisch (stelt projectplannen op en stemt die af), je stemt af met interne- en externe stakeholders en bent proactief in het besturen van het project.
Jij bent die projectleider die klantgericht is en stuurt op een hoge mate van leverbetrouwbaarheid van het hele proces. Communicatie met zowel klant, team en de uitvoering is essentieel. Samen maak jij je projecten tot een succes. Hierbij heb je geen HR verantwoordelijkheid, maar draag je echter wel de financiële verantwoordelijkheid voor het budget van het project.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is één van je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken, weet mensen te verbinden en spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel en blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een aantal jaren ervaring in projectmanagement in een technische omgeving.
  • Je beschikt over projectmanagement vaardigheden en kennis van projectmanagement methoden.
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van projectleider is gewaardeerd in schaal H of I volgens de CAO Klein Metaal en Techniek, afhankelijk van de ervaring die je mee brengt! De functie heeft een minimumsalaris van € 2.675,00  en een maximaal salaris van € 3.498,00  per maand op basis van een 38-urige werkweek.

 

 

 

 

5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...
28-11-2019

Allinq wordt verantwoordelijk voor de passieve...

Schiphol wil de world’s leading digital airport...