Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie zoekt een:

QHSSE/KAM-coördinator
Standplaats Harderwijk


Allinq bouwt voor de klant aan het telecomnetwerk van de toekomst. Dit brengt hoge, maar ook reële verwachtingen met zich mee. Daarom zoeken wij naar mensen die stevig in hun schoenen staan en proactief bijdragen aan de eigen ontwikkeling als die van de klant en de omgeving. Binnen Allinq staat verbinding, klantgerichtheid en kwaliteit centraal.

De Q  van Allinq staat voor Quality
Als QHSSE/KAM-Coördinator ga je voor Kwaliteit! De afdeling QHSSE (Quality, Health, Safety, Security en Environment) vormt een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je borgt de continuïteit, door voor de hoogste kwaliteit en veiligheid te gaan.

Wat ga je doen?
We werken in een team van KAM/QHSSE-coördinatoren en veiligheidskundigen met ieder een eigen aandachtsgebied/norm en werkveld.

Als KAM-coördinator adviseer je vanuit deze centrale rol de verschillende werkvelden over diverse vraagstukken op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je communiceert op verschillende niveaus en adviseert gevraagd en ongevraagd. Je signaleert aandachtspunten, komt met initiatieven om te verbeteren en bent samen met de business actief in de opvolging van verbeteringen.

Je bent in staat om complexe thema’s te vertalen in praktische oplossingen die managers en medewerkers in het bedrijf helpen om zich verder te ontwikkelen op het gebied van veiligheid en kwaliteitsaspecten in een dynamische markt. Hiervoor ben je ook in staat om zelfstandig rapportages te ontwikkelen, te analyseren en verbetervoorstellen te formuleren.


 

Functie eisen

Competenties:
  • Je kunt proces- en systematisch denken. Je hebt een analytische blik en je bent in staat om in klantwaarden te denken;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je bent nauwkeurig;
  • MBO of HBO werk- en denkniveau, evt. aangevuld of aan te vullen met gerichte trainingen;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie is gewenst;
  • Kennis van ISO 9001 is gewenst;
  • Ervaring in de Telecomsector of andere technische omgeving is een pré.

Bij Allinq kijken we graag naar kansen en doorgroeimogelijkheden. Mocht het zo zijn dat je (nog) niet aan alle gevraagde criteria voldoet, maar je hebt wel interesse in de vacature, ook dan vragen we je om te reageren!


 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en informele werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Daarnaast bieden we een goed salaris gebaseerd op 38 uur per week gebaseerd op de cao klein metaal en techniek. Je uiteindelijke inschaling is afhankelijk van je afgeronde opleiding en je ervaring.


 

 

 

 

18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...