Wat we doen

Kennis en ervaring
Onze kennis en ervaring in verbindingstechnologie en informatie-infrastructuren reiken ver. Waar we ons vroeger vooral richtte op het constructie- en onderhoudswerk, verzorgen we als echte specialisten in de markt inmiddels het volledige life cycle management (het managen van de levenscyclus) van de fysieke infrastructuur van telecomoperators. Daarnaast bieden we andere netwerkeigenaren, zoals gas- en elektraleveranciers, grote voordelen in hun bedrijfsvoering door verbindingstechnologie slim in hun infrastructuren toe te passen.
 
Allinq Infrastructuur Management
Middels het Allinq Infrastructuur Management (ons AIM-model) verzorgen wij de regievoering over de gehele levenscyclus van een infrastructuur. Vanaf het beginpunt tot aan de laatste fase. We stellen specificaties voor bestaande of nieuwe infrastructuren op of we dragen daarin bij vanuit onze kennis en ervaring. Deze specificaties vormen de basis voor het daadwerkelijk ontwerpen van de infrastructuur binnen een netwerk. Of van een wijziging daarin. Het resultaat is een volledig geaccordeerde blauwdruk. De constructie van de nieuwe of bestaande infrastructuur betreft de daadwerkelijke aanleg of verbetering van deze fysieke verbindingen. Boven- en ondergronds. 
 
En daar houdt het voor ons niet op. Wanneer gewenst verzorgen we ook het volledige beheer en onderhoud. Soms zelfs met de inzet van zogenoemde Network Operating Centers (NOC’s) voor de operationele besturing van een infrastructuur. Het beheer en onderhoud vormt een belangrijk onderdeel in onze kernactiviteiten en wordt voor vele klanten uitgevoerd. Evenals de deconstructie van boven- of ondergrondse netwerken. Een activiteit die, waar mogelijk, direct gecombineerd wordt met de aanleg van nieuwe verbindingen. Soms zelfs met zeer slimme oplossingen en tegen lage kosten.
 
Uw voordeel
Door het infrastructuur management vanuit één hand aan te bieden realiseren wij grote kostenvoordelen. Mede door de levensduur van de infrastructuur binnen uw netwerk te verlengen en de capaciteit ervan te vergroten. Of door sneller storings- of gevaarsignalen te ontvangen waarmee u tijdig preventieve maatregelen kunt nemen. Bevindt uw infrastructuur zich in de telecombranche of in een andere branche? Ons AIM-model stelt u in staat te profiteren van de voordelen die de Allinq Group u biedt. Nu, morgen en daarna.
 
Zie voor meer informatie:
Allinq Infrastructuur Management, of de deelfasen binnen dit AIM-model:
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...