Allinq Infrastructuur Management (AIM)

Infrastructuur Management
Wij helpen u als klant beter te worden in uw kernactiviteiten. Door u te ontzorgen in het life cycle management van uw infrastructuur. Ook wel infrastructuur management genoemd. Maar wat betekent infrastructuur management precies? En wat betekent het Allinq Infrastructuur Management voor u als netwerkeigenaar?
 
Natuurlijk, het model van infrastructuur management is in de ISO-norm 55000 voor asset management vastgelegd en beschrijft een aaneenschakeling van activiteiten en rollen. Wij houden het echter simpeler: asset management is het voor u managen van de gehele levenscyclus van de infrastructuur binnen uw netwerk. Op tactisch en operationeel niveau. Vanuit regievoering. En waar nodig adviserend op strategisch niveau. Wij noemen het niet voor niets ons AIM-model:
 
Allinq Infrastructuur Management (AIM)
De levenscyclus van elk netwerk kent verschillende fasen (zie figuur). In elke fase leveren wij diensten en expertise voor zowel het actieve als het passieve netwerk. We voeren de regie over het geheel. Bewust, want daar waar de fasen elkaar beĆÆnvloeden of raken wordt het daadwerkelijke verschil gemaakt. Een verschil dat zich vertaalt in verlenging van de levensduur. Of in een substantiĆ«le verhoging van de capaciteit, waardoor uw Total Cost of Ownership (TCO) significant lager uitpakt.
 
 
 
Ga verder naar de deelfasen binnen dit AIM-model:
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...