Allinq Labs

Allinq Labs is dé plaats voor het bedenken en creëren van nieuwe innovaties om deze vervolgens middels uitbundig experimenteren tot een prototype te ontwikkelen. Hier werken we, vaak samen met partners en klanten, aan vernieuwende ideeën. Dit kunnen proeven zijn met bijvoorbeeld boven- en ondergrondse netwerken, structuren, toepassingen, technieken en technologieën. Naast fysieke testfaciliteiten maken we ook gebruik van Virtual en Augmented Reality. 

Voorbeelden ter inspiratie

Met een gekleurde removal tube kunnen we een kabel in een bundel sneller traceren en zorgvuldig verwijderen.


Een groep studenten bedacht verschillende toepassingen voor LoRa, die ze momenteel toetsen op het Bouw en Infrapark in Harderwijk.

We onderzoeken hoe Virtual Reality ons helpt, bijvoorbeeld bij presentaties en training.


Met een combinatie van technieken (infra en gebruik mobiele app) werken we aan een innovatieve aanlegmethodiek voor Fiber to the Home.

Speelt u ook met een idee?
Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samen pionieren is de toekomst van innovatie! We werken daarom graag samen met onze klanten, partners, brachegenoten, maar ook met bedrijven uit verschillende sectoren. In andere branches zijn tal van oplossingen bedacht die we ook in de telecom kunnen gebruiken: cross-industry innovation. Wilt u geïnspireerd worden door onze pilots of speelt u met een idee waarbij we elkaar kunnen versterken? Neem contact op en wellicht zien we u in Allinq Labs in Harderwijk!
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...